Huismerk

Wilt u snacks en bakkerijproducten aanbieden onder uw eigen label? Food Specialties is de partner om te helpen! Wij kunnen snacks, bakkerijproducten zoals gluten en Allergeenvrije gastronoom bladerdeeg en vegan kaas smaak en vegan vleesvervangers zoals gehakt voor u produceren. Het gehakt is onder andere geschikt voor worstenbroodjes en saucijzenbroodjes.
Als u een speciaal verzoek heeft, kunnen wij in overleg met u producten ontwikkelen die voldoen aan uw wensen en eisen. Zo kunnen we glutenvrij, allergeenvrij maar ook vegetarisch als veganistische en halal voor u ontwikkelen en produceren. Veel producten zijn te gebruiken voor bij een tapas en aperitiefhapjes of als maaltijd.

chicken nuggets gluten-free halal Puff pastry glutenfree soya lactose free

Zoals:
Veganistisch, glutenvrij en allergenenvrij
Bladerdeeg
Koekjes
Paneermeel
Pasteibakjes
Kroketten
Bitterballen
Tapas hapjes
Aperitiefhapjes
Baked Onions
Vegan (smelt) kaas analoog
Vegan gehakt

Kipnuggets
Schnitzels
Kroketten
Bitterballen
Frikandellen

Bakkerij grondstoffen

In 2016 hebben we veel van onze producten gepresenteerd op de Free From Food Expo in Amsterdam, Nederland. Misschien bent u hier geweest. Daarnaast zijn er ook beurzen als Anuga Keulen Duitsland, PLMA International Amsterdam Nederland, Gluten Free Expo Rimini Italië. We kijken er in ieder geval naar uit u te ontmoeten.