Huismerk

Bent u op zoek naar een producent voor snacks en bakkerijproducten onder uw eigen label? Food Specialties is de partner om u hierbij te helpen!

Food Specialties biedt vele mogelijkheden als private label en white label. Denk aan bakkerijproducten zoals gluten- allergeenvrij gastronoom bladerdeeg, vegan kaas(smaak) en vegan vleesvervangers zoals gehakt. Dit gehakt is onder andere geschikt voor vegan worstenbroodjes en saucijzenbroodjes zonder vlees.

Als u een speciaal verzoek heeft, kunnen wij in overleg met u producten ontwikkelen die voldoen aan uw wensen en eisen. Zo kunnen we glutenvrij, allergeenvrij maar ook vegetarisch en veganistische en halal producten voor u ontwikkelen en produceren. Veel producten zijn inzetbaar als tapas, aperitiefhapjes, fingerfood of als maaltijd.

 Puff pastry glutenfree soya lactose free

Zoals:
Veganistisch, glutenvrij en allergenenvrij
Bladerdeeg
Paneermeel
Pasteibakjes
Kroketten
Bitterballen
Tapas hapjes
Aperitiefhapjes
Baked Onions
Vegan (smelt)kaas analoog
Vegan gehakt
Vegan Mexicano

Kipnuggets
Schnitzels
Kroketten
Bitterballen
Frikandellen

Bakkerij grondstoffen

In het verleden  hebben we veel van onze producten gepresenteerd op de Free From Food Expo in Amsterdam, Nederland. Daarnaast zijn er ook beurzen als Anuga Keulen Duitsland, PLMA International Amsterdam Nederland, Gluten Free Expo Rimini Italië. We kijken er in ieder geval naar uit u te ontmoeten.