Over ons

Familiebedrijf
Food Specialties is een relatief jong familiebedrijf dat in 2017 is opgericht en gedreven wordt door onze liefde voor voeding. Het begon met de distributie van het merk VA Foods en Norman’s, maar inmiddels is het assortiment uitgebreid met verschillende merken. Voor verschillende Europese handelspartners wordt het importeren en exporteren verzorgd, waarbij de producten verdeeld worden naar retail en horeca. Een tot meerdere keren per week kan de ondernemer rekenen op ons fijnmazig distributienetwerk.

Naast de distributie ontwikkelt en produceert Food Specialties verschillende voedingsproducten waarbij ook private label mogelijkheden zijn. Food Specialties is een familiebedrijf waar persoonlijke motivatie de drijfveer is om unieke, kwalitatieve en alternatieve producten aan te bieden bij ondernemers. Geheel in eigen beheer worden de producten vermarkt. Met enthousiaste klanten tot gevolg!

Wij zijn de eerste productielocatie in Nederland waar alle 14 allergenen zijn uitgesloten volgens Europese normen.
Food Specialties heeft een eigen productieruimte met een aparte bakkerij- en snackruimte, inclusief productielijn van 16 meter met een aparte verpakkingsruimte, kookruimte en vriesruimtes. Elke week zijn onze medewerkers bezig met het produceren en ontwikkelen van hoogwaardige producten.
Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. We besteden veel aandacht aan de juiste ingrediënten en proberen onze producten altijd te verbeteren waar mogelijk.
Ook stellen wij hoge eisen aan schoonmaak en veiligheid.
  Food Specialties levert aan groothandels, foodservice (ook aan boord zoals vliegtuig- en treinservice), speciaalzaken zoals biologische winkels, bakkerijen, restaurants, snackbars, café’s en fastservice bedrijven.